MG ZS
MG ZS

MG ZS


MG ZS EV
MG ZS EV

MG ZS EV

Electric
MG EHS
MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid
MG Marvel R
MG Marvel R

MG Marvel R

Electric
Petrol
MG ZS - Recharge yourself

Форма и функција

Од 19.900,00 EUR
Електричен
MG ZS EV - Recharge yourself

100% електричен SUV

Petrol
MG HS

Одлучен и шармантен

Од 29.500,00 EUR
Plug-In Hybrid
MG EHS

Одржливост без ограничување на опсегот

Од 35.590,00 EUR
Електричен
MG 4

Агилен електричен компактен

Од 33.900,00 €
Електричен

Првиот 100% електричен караван

Електричен
mg marvel r

Едноставно совршено

Homepage marvel r ehs zs

Овозможуваме електрична мобилност во Европа

За MG
Нè очекува светла иднина
Home history block

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис