Боја
Hoxton Orange
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Standard
Standard
 • 10,1-инчен екран, чувствителен на допир
 • Apple CarPlay™
 • Android Auto™
 • Задни сензори за паркирање
Comfort
 • Аудиосистем со 6 звучници со 3D-звучни ефекти
 • iGo In-Car навигација
 • Алуминиумски бандажи со дијамантски рез - 215/55 R17
 • Предни светла за магла
 • Дигитален екран со информации за возачот
 • Сензор за дожд
 • Седиште на возачот, со електрично приспособување во 6 позиции
Luxury
 • Камера за паркирање од 360°
 • Сателитска навигација
 • Дигитален екран со информации за возачот
 • Сончев покрив (само за 1.0T со рачен менувач)
Фотографиите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации за секој тип на возило. Не е возможно да се остваруваат никакви права врз основа на фотографиите. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за приспособување на возилата кои се веќе на пазарот.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис