Боја
Prism Blue
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Luxury
Luxury
  • 19-инчни алуминиумски бандажи
  • Спортски седишта изработени од вистинска кожа
  • Панорамски подвижен покрив
  • Електрична задна врата
  • MG iSMART
Сликите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации по тип. Од фотографиите не може да произлезат никакви права. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за промена на возилата кои се веќе на пазарот.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис