Боја
Dover White
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Comfort
Comfort
Luxury
  • 16" бандажи
  • Задна камера
  • Седишта од вештачка кожа
  • MG Pilot
  • 17-inčni aluminijski naplatci
  • 360° kamera
  • Sjedala od eko kože
  • Senzor za kišu
Сликите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации по тип. Од фотографиите не може да произлезат никакви права. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за промена на возилата кои се веќе на пазарот.

*Изведба Luxury бити ќе пријатели од 2024 година.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис