MG iSMART ги става на дофат сите карактеристики на вашиот автомобил преку технологијата водечка во индустријата. Од поаѓање до пристигнување, над 50 поврзани функции ви овозможуваат да уживате во персонализирани и беспрекорни услуги на возилото. Нови технологии, нови функции, нови услуги: добредојдовте во целосно ново интелигентно искуство во возењето.

Ismart connectivity system

Целосно нов MG iSMART систем за поврзување

Интелигентен мрежен систем кој ја комбинира комуникацијата меѓу возилото, интернетот и корисникот.

Ismart before departure 1
Ismart before departure 1
Ismart before departure 1

Пред поаѓање

Aпликацијата MG iSMART ви помага брзо да го пронајдете вашето возило и да проверите дали е безбедно за возење со притискање на копче. Покрај тоа, можете да го користите далечинскиот управувач за да го поставите клима уредот на удобна температура пред да влезете во автомобилот.

Findyour Vehicle
Побарајте го вашето возило
Одредете ја точната локација на вашето возило.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Дијагноза на сосотојбата на возилото
Едноставно проверете ја состојбата на вашиот автомобил и уверете се дека е безбеден пред да тргнете на пат.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Планер на рута
Планирајте го вашето патување однапред и синхронизирајте ја вашата рута во возилото.
MG iSMART
Findyour Vehicle
Далечинско управување преку апликација
Вклучете го клима уредот за да поставите удобна внатрешна температура однапред.
MG iSMART Lite
MG iSMART
Findyour Vehicle
Bluetooth клуч
Користете го вашиот паметен телефон како клуч и дозволете другите да го активираат Bluetooth клучот.
MG iSMART
Video poster ev

Партнери за поврзување

Решението за поврзување на MG комбинира технологии од врвни партнери, обезбедувајќи безбедни и кориснички функции за корисниците на MG.

Cerence

Cerence

Беспрекорна гласовна помош што ги разбира вашите команди.

Cerence

Here

Сеопфатна локациска технолошка платформа напојувана од MG iSMART.

Cerence

Веб-услуги на Амазон

Водечки снабдувач на услуги за компјутерски облак кој обезбедува безбедност на податоците.

Cerence

Amazon Music

Платформа за стриминг на музика со повеќе од 70 милиони песни.

Cerence

Telenor Connexion / KPN

Telenor Connexion / KPN Глобални провајдери за поврзување на IoT кои поврзуваат MG низ Европа.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис