Боја
Dover White
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Comfort
Comfort
  • 17-инчни алуминиумски бандажи со капак
  • LED предно и задно светло
  • MG Pilot
  • MG iSMART Lite
Сликите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации по тип. Од фотографиите не може да произлезат никакви права. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за промена на возилата кои се веќе на пазарот.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис