Боја
Dover White
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Comfort
Comfort
  • Дигитална табла со инструменти од 12,3"
  • Навигација / поврзување паметен телефон (Apple CarPlay & Android Auto)
  • „Лебдечки“ екран на допир од 10,1"
  • Двозонски клима-уред
Luxury
  • Панорамски сончев покрив
  • Интегрирани спортски седишта од кожа
  • Амбиентално осветлување
  • Камера за паркирање од 360°
Сликите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации по тип. Од фотографиите не може да произлезат никакви права. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за промена на возилата кои се веќе на пазарот.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис