Боја
Brighton сина
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Standard
Standard
 • 17" алуминиумски тркала
 • LED фарови
 • 12,3" дигитална инструмент табла
 • 10,1" екран на допир
 • Apple Carplay & Android Auto
 • MG Pilot
 • Задни сензори за паркирање
 • Задна камера
Comfort
 • 17" алуминиумски тркала
 • LED предни и задни светла
 • 12,3" дигитална инструмент табла
 • Греење на предните седишта
 • MG Pilot
 • Систем за навигација со Apple Carplay и Android Auto
 • Предни и задни паркинг сензори + задна камера
Luxury
 • 18" алуминиумски тркала
 • Совозачкото седиште електрично прилагодливо во 4 насоки
 • Амбиентално осветлување
 • Панорамски покрив
 • Систем на камера од 360°
 • Електрично прилагодливо совозачко седиште
Сликите прикажани овде се само за илустрација и може да се разликуваат од стандардните спецификации по тип. Од фотографиите не може да произлезат никакви права. MG го задржува правото да менува модели, бои, спецификации и опрема без претходно известување и без обврска за промена на возилата кои се веќе на пазарот.

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис