Боја
Brighton Blue
Приказот во боја е илустративен по природа.
Верзија
Standard
Standard
 • Полнење до 117kW DC
 • Погон на задни тркала
 • Задна независна суспензија
 • Автоматски LED предни и задни светла
 • Обновување на енергија на 3 нивоа
Comfort
 • Полнење до 135kW DC
 • Активен капак на решетка (AGS)
 • V2L
 • Задни прозорци за приватност
 • 17" алуминиумски бандажи
Luxury
 • Аеродинамичен двоен спојлер
 • Топлинска пумпа
 • Предни седишта со греење
 • 360° камера
 • MG Пилот со BSD/RCTA/DOW
 • Безжично полнење
Тука прикажаните слики имаат само илустративен карактер и може да се разликуваат од стандардните спецификации според видот. Ниту едно право не може да се повлекува од фотографиите. MG го задржува правото да ги менува моделите, боите, спецификациите и опремата без претходна најава и без обврска да ги менува автомобилите кои се веќе на пазарот. 

*Luxury верзија достапна од септември 2023 година

Пронајдете трговец

Продажен салон на трговска марка
Сервис